Karipski cvet 50. i 51. epizoda!Ester po presudi predaje kćerku Albertu!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 50. i 51. epizoda!Ester po presudi predaje kćerku Albertu!

By  | 

Karipski cvet 50. i 51. epizoda!Ester po presudi predaje kćerku Albertu!
50 epizoda

Guiomar daje svoje mindjuše kako bi platila snimanje. Amaralina sruši Rodriga na plaži. Erick kaže Albertu da se njegov plan protiv Ester nastavlja. Ester se javi na telefon novinaru koji želi razgovarati o knjigovodstvu Udrženja. Candinho vodi decu u školu. Alberto svira nasilno klavir i odlazi iz kuće. Ne čuje Guiomarine pozive. Alberto uništi kolibu u kojoj su se Ester i Cassiano igrali u detinjstvu. Helio posmatra Donata i Juliana na ulici i priseća se svog razgovora s Bibianom. Helio i Donato se posvađaju. Donato odlazi da se opija. Ester uzme decu u školi i vodi ih da vide kolibu na plaži, ali iznenadi se kad vidi sve razrušeno. Ester primi policajca koji joj donosi nalog da mora predati Laurinhu Albertu.

51 epizoda
Helio moli Tais da opet bude s njim. Cassiano razgovara s Duqueom i moli ga da ode. Ester predaje Laurinhu Albertu i očajava. Odlazi kod advokata. Lindaura se požali Albertu. Dionisiju pozli. Ester moli da se vrati u Albertovu kuću kako bi bila sa decom. Cassiano moli Viridianu da mu Candinho pokaže rudnik.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site