Karipski cvet 56. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 56. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 56. epizoda!
Duque se zabrine zbog Amaralinog bega. Ester daje iskaz policiji. Alberto izaziva Cassiana. Chico je ljubomoran zbog Olivijine naklonosti prema Amaralini. Duque sreće Amaralinu i vodi je u školu. Cassiano ide kod zapovednika.. Juliano se preterano brine o Nataliji. Guiomar kaže Ester da će nekako vratiti zgradu Udruženju. Guiomar pozove decu iz Udruženja na kupanje u Dionisovom bazenu. Amaralina je nezadovoljna jer će ići u isti razred sa Marize. Dionisio je ljut kada mu deca iz Udruženja dođu u kuću. Juliano i Natalia se brinu zbog Doraliceine i Miline reakcije na Natalijinu trudnoću. Mila iznenadi Nataliju kada joj kaže da je srećna zbog njene trudnoće, dok je Doralice šokirana vešću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site