Karipski cvet 82. i 83. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 82. i 83. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 82. i 83. epizoda!
82 epizoda
Samuel potvrdi da je Cassiano pronašao dragulj. On nazove Duquea da smesta dođe kod g. Samuela. Svi slave. Natalia i Juliano razgovaraju o Doralice. Helio čeka Milu. Tais ga je sledila i uhvatila s njom. Ester nosi Samuelu dokumente koje je pronašla. On ih proučava i misli da ima važan dokaz protiv Dionisija. I Isabel proučava dokumente. Tais dolazi srećna kući jer je udarila Helija i oseća slobodu. Isabel i Ester odlaze u Udruženje kako bi kopirale dokumente. Dolazi Cassiano, a Ester mu sve ispriča. Alberto ih iznenadi. Dionisio uhvati Ester kako napušta njegovu radnu sobu. Ona izmisli neki izgovor.
83 epizoda
Ester moli Guiomar da joj pomogne. Ona joj ispriča sve što zna o Dionisiju. Carol i Lino su u kupovini.Donato i Bibiana razgovaraju sa psihologinjom. Guiomar pomaže Duqueu da pronađe Amaralinu. Duque odlazi gđi Oliviji, ali ne nalazi Amaralinu. Veoma je tužan. Helio i Dionisio razgovaraju o Samuelu i Arrudi. Carol i Lino izjave ljubav jedno drugomu.. Cassiano govori Ester da je našao turmalin. William pita za Doralice i plače za njom. Duque i Amaralina razgovaraju i pomire se. Doralice deli jelo prosjacima i priseća se svoje porodice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site