Karipski cvet 9. i 10. epizoda!Ester je trudna! Ester radja Cassianu sina!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 9. i 10. epizoda!Ester je trudna! Ester radja Cassianu sina!

By  | 

9 epizoda
Cassiano i Duque pokušavaju pobeći iz urušenog rudnika. Chico se ne miri sa sinovom smrti. Dom Rafael uhvati Cassiana i Duquea, te ih vodi u samicu. Samuel ne prihvata priču koju mu je Ester ispričala o Cassianovoj smrti. Alberto javi zapovedniku Mantovaniju da je Cassiano mrtav i predloži da mu se oda počast. Dionisiju se ne sviđa unukovo ponašanje. Duque uveri Cassiana da ga je Alberto prevario. Cassiano kaže da će se spasiti i uništiti Alberta. Alberto nosi Chicu novac i kaže Oliviji da će Cassianu prirediti odavanje počasti. Quirino odaje počast Cassianu, a Ester pozli. Cassiano misli da je našao način kako da pobegne.
10 epizoda
Ester otkrije da nosi Cassianovo dete. Tais pokušava reći roditeljima da je Ester trudna. Cassiano i Duque počnu kopati tunel za beg. Alberto je siguran da će osvojiti Ester. Dionisio se tome protivi. Ester kaže Albertu da je trudna. On je šokiran. Cristal i Dom Rafael se prepiru. Ester rađa Cassianovog sina. Ester kaže ocu da će se njen sin zvati Samuel.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site