Karipski cvet 90. i 91. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 90. i 91. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 90. i 91. epizoda!
90 epizoda
Candinho se naljuti zbog Dionisiovih uvreda. Porodica primeti da ga nema. Lino ga nađe i nagovori da se vrati kući. Viridiana se boji za kćer, ali Maria joj kaže da je sada slobodna i ode u grad. Dionisio kaže Guiomar da je Maria bila njegova prava ljubav. Mila pristane na Cirove uslove kako bi bili u vezi. Juliano i Natalia naprave popis gostiju na venčanju i razgovaraju o Doraliceinoj ljubomori. Samuel se priseća Manola, prijatelja koji bi mu mogao pomoći protiv Dionisija. Ester uspeva nabaviti njegov broj. Samuel i Manolo razgovaraju. Amadeu izjavi Isabel ljubav, a ona odustane od premještaja. Dionisio otpusti Helija. Dionisio kaže Albertu da je prebrzo promaknuo Helija. Helio napušta ured, a Alberto ga ismijava.
91 epizoda
Samuel je uzbuđen zbog razgovora s Manolom i raduje se jer će mu on pomoći. Narednici i Cassiano razgovaraju o Samuelovoj otmici. Bibiana i Donato su srećni zbog povratka Marije Adilije. Helio se vraća u firmu kako bi mu odobrili duži rok za povrat duga, ali Alberto mu ga ne odobrava. Linu dizajniranje ne polazi za rukom. Amaralina i Nicole planiraju spojiti Duquea i Guiomar. Bibiana odlazi u hotel i otkrije da Helio spava u autu. On joj kaže da je dobio otkaz te odlazi kod roditelje. Cristal moli Ester da joj pomogne da spasi oca.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site