Karipski cvet 92. i 93. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 92. i 93. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 92. i 93. epizoda!
92 epizoda
Dionisio moli Guiomar da mu pomogne sa Marijom Adilijom, ali ona ga odbija. Duque i Guiomar se nadju na groblju. Lino odlazi kod Natalije kako bi uzeo mjere za venčanicu. Mila i Carol se posvađaju. Yvete odlazi Mariji i glumi da je došla u Guiomarino ime. Maria ulazi u auto i tuzatekne Dionisija. On joj kaže da je voli i da je spreman sve učiniti. Ona ga ignoriše. Chico dovodi još radnika u Cassianov rudnik. Alberto otkrije da radnici daju otkaz jer prelaze Cassianu
93 epizoda
Alberto razgovara sa Zuleikom u vezi s njenim iskazom i stavlja omamljujuće sredstvo u Esterino piće. Alberto na sudu govori da je Ester neodgovorna majka. Zuleika ne uspeva probuditi Ester na vreme. Cassiano odlazi njenoj kući. Ona je vrlo ljuta. Alberto dolazi u sobu i kaže da je na sudu bilo očito da Ester ne voli svoju kćer. Cassiano udari Alberta. Castro javlja Dionisiju da Arruda traži milion da bi ćutala. Dionisio optuži Alberta jer radnici masovno daju otkaz. Alberto ispituje radnika Silvestrea zašto je dao otkaz. Silvestre postavlja bombu u rudnik i aktivira je.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site