Karipski cvet 98. i 99. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 98. i 99. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 98. i 99. epizoda!
98 epizoda
Alberto nudi još novca Silvestreu za ćutnju. Manolo i Dalila odlaze u Rio Grande do Norte. Helio dolazi u restoran, a svi gosti odu. Cassiano razgovara sa Julianom o Heliju. Cassiano i Ester razgovaraju o Heliju i zaključuju da on štiti gospodina Dionisija. Alberto moli Yvete da se zbliži s Duqueom i sazna informacije o rudniku. Cassiano i Ester razgovaraju s Heliom, ali on poriče da je u savezu sa Dionisiom. Samuca se igra s dedom i bakom. Ester odlazi na sud na razgovor sa psihologom i socijalnom radnicom. Narednici putuju u Rio de Janeiro.
99 epizoda
Narednici stižu u Rio kako bi spasili dom Rafaela. Zuleika odlazi kod Helija, a on je zlostavlja. Yvete kaže Albertu šta je čula o rudniku, a on joj da nakit. Silvestre je promaknut u rudniku. Narednici spase Isabel i Amparo, ali Goncalovi plaćenici primete da one beže te krenu za njima. Donato i Bibiana razgovaraju s Heliom o g. Dionisiju. On ne želi priznati zločin. Narednici uspevaju spasiti dom Rafaela. Helio obavesti Castra o tome da Cassiano, Ester i gospodin Samuel sumnjaju na gospodina Dionisija. Narednici u avionu slave uspešnu akciju. Candinho čuje od Viridiane da mu je g. Dionisio otac.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site