Kasauti Zindagii Kay 208. epizoda! Bađađ piše svoje ime na Prerninoj ruci!

Indijske Serije

Kasauti Zindagii Kay 208. epizoda! Bađađ piše svoje ime na Prerninoj ruci!

By  | 

Rituali u vili Basuovih počinju. Sveštenik vezuje nit Anuragu i kaže mu da do venčanja neće videti Prernu. On pita da li bar može da priča sa njom. Ovaj potvrdi. Nivedita mu kaže da ne razgovara putem video četa. Bađađ daje Prerni poklone, ali ona odbija. On joj daje telefon jer je zove Anurag. Njih dvoje razgovaraju. Anurag joj kaže da napiše njegovo ime sa mehendijem.
Prerna razmišlja kako je svoj pristanak za brak dala pre jednog dana, a Bađađ je sa pripremama počeo pre pet dana. Ona ga pita kako tako puno zna o njoj. On joj govori da pre nego što sklopi posao, istraži šta osoba voli, a šta ne. Bađađ primeti „A“ na njenom mehendiju, briše i piše „B“.
Anurag takođe stavlja na ruci Prernino ime i zove je da joj kaže koliko je mnogo voli, jer je boja mehendija na njegovoj ruci dosta tamna. Prerna kaže Bađađu da želi privatno da razgovara sa Anuragom. Bađađ joj kaže da ne zaboravi da će uskoro postati njegova žena.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site