Kasauti Zindagii Kay 209. epizoda! Anurag žuri da spreči Prernino venčanje!

Indijske Serije

Kasauti Zindagii Kay 209. epizoda! Anurag žuri da spreči Prernino venčanje!

By  | 

Bađađ nudi maramicu Prerni i kaže joj da zna kroz šta prolazi. Prerna ga pita ako razume stvarno njena osećanja, zbog čega je ženi, kad zna da će ona večno voleti Anuraga. Bađađ kaže da zna to i da ceni njenu iskrenost, ali istovremeno je ubeđen da će mu biti lojalna. Ronit planira da upropasti Prernino i Bađađovo venčanje i kaže prijateljima da snimaju.

Anurag dobija poruku sa nepoznatog broja da ga poklon čeka u njegovoj sobi. Anurag misli da Anupam želi da mu priredi iznenađenje i pita pandita da sačeka. Anurag odlazi i šokiran je kad vidi Ronita. On želi da pozove policiju, ali ovaj mu pokaže sliku Prerne kao neveste i snimak na kome se Prerna udaje za Bađađa. Anurag ne može verovati svojim očima.

On žuri da prekine Prernino venčanje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site