Kasauti Zindagii Kay 211. epizoda!Prerna posećuje Anuraga u bolnici!

Indijske Serije

Kasauti Zindagii Kay 211. epizoda!Prerna posećuje Anuraga u bolnici!

By  | 

Prerna želi da vidi povređenu osobu, ali je Bađađ spreči. Prerna i on stižu kući. Šivani zove Prernu i kaže joj da je sve razočarala, posebno Anuraga, koji je odmah otišao ka hramu, nakon što mu je Ronit rekao istinu.

Prerna shvata da je Anurag bio povređen pred hramom. Ona napušta rituale ‘griha pravesh’ i odlazi u bolnicu. Slomljena je kad vidi Anuraga u bolničkom krevetu. Priznaje mu da je morala da se uda za Bađađa da bi njega spasila. Ona odlazi iz bolnice shvatajući da je udata za Bađađa. Šivani se vraća kući i vidi da svi plešu. Prerna zove Šivani i obaveštava je o Anuragu. Šivani viče na nju. Prerna joj kaže da je on dobro. Šivani je pita kako da bude dobro nakon što je saznao za izdaju.Prerna kaže Šivani da pazi na sve.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site