Kasautii Zindagi Kay 193. epizoda! Mohini vredja Vinu pred gostima!

Indijske Serije

Kasautii Zindagi Kay 193. epizoda! Mohini vredja Vinu pred gostima!

By  | 

Mohini priprema sve poklone za ceremoniju. Objašnjava Anupu o ceremoniji razmene poklona. Prernina porodica dolazi sa poklonima. Prerna informiše majku da su zaglavljeni u kancelariji i da će se im se pridružiti uskoro. Mohini pokazuje sve skupe poklone, pokušava da ponizi Vinu navodeći cene, te ova odbija da ih uzme. Šivani i Nivedita je ubedjuju da ih uzme u znak ljubavi.

Kada Vina počne da daruje, gosti vide male zlatnike, te smatraju da se ona ne može uklopiti sa Basu statusom. Mohini kaže da ako Prernina porodica ne može tako nešto priuštiti, ne treba je za to kriviti. Vina kaže da sve može učiniti za Prerninu sreću, čak im podariti i kuću. Mohini govori slatko i zove Vinu na privatni razgovor.

Prerna i Anurag stižu, a Šivani im govori šta se dogodilo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site