Kasautii Zindagi Kay 194. epizoda! Anurag i Bađađ se sreću oči u oči!

Indijske Serije

Kasautii Zindagi Kay 194. epizoda! Anurag i Bađađ se sreću oči u oči!

By  | 

Mohini ponižava Vinu, a zatim joj se izvinjava I daje joj komad malog nakita po njenoj želji. Anurag odlazi na silu kod Bađađa, njegovoj kući. Bađađ stavlja pištolj na njegovo čelo I kasnije prepozna Anuraga. On izlazi iz svoje sobe. Anurag nalazi fajl u Bađađovoj sobi. Tu je slika Anuraga, njegove porodice I dokumenti. Anurag ne može da shvati šta Bađađ želi. Bađađ se vraća I Anurag ga ispituje o fajlovima.

Bađađ mu kaže da želi da uništi Basuove.Oni izazivaju jedno drugog. Bađađ zadirkuje Anuraga da ne može da izgubi ništa osim svog posla.

Anurag izlazi iz njegove kuće I dobija poziv od Prerne. On joj govori da se video sa Bađađom I da misli da on ima nešto lično protiv njega. Prerna ga ubedjuje da je to samo poslovno.

U toku razgovora sa Neveditom, Mohini se pretvara da želi da prihvati Prernu, ali da je pogrešno shvaćena.Mohini je srećna što je ubedila Niveditu I smišlja nov plan da uvredi Vinu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site