Kasautii Zindagi Kay 210. epizoda! Bađađ i Prerna se venčaju!

Indijske Serije

Kasautii Zindagi Kay 210. epizoda! Bađađ i Prerna se venčaju!

By  | 

Anurag je zaglavljen u saobraćaju, dok su Prernini i Bađađovi rituali u toku. Anurag stiže do hrama i pokuša vodom da ugasi vatru. Bađađ ga udara zbog pokušaja da mu prekine venčanje. Nakon žestoke svađe između Anuraga i Bađađa, od strane matičara Prerna je pitana da li voli Bađađa. Prerna kaže da želi da se uda za Anuraga. Prikazano je da je sve to Anurag zamišljao. On shvata da je udaljen od mesta venčanja i žuri ka hramu. Udara ga automobil.

Bađađ stavlja sindur Prerni i time završava rituale venčanja.

Nivedita paniči i zove Vinu, kaže joj da ne zna gde je Anurag i da ga ne može dobiti. Vina ne zna gde je Prerna i misli da je sa Anuragom. Nivedita i Anupam brinu gde su Prerna i Anurag. Prerna i Bađađ izlaze iz hrama, a gomila se okuplja kako bi pomogli Anuragu. Prerna insistira da izađe iz auta i da vidi koja je osoba povređeno, jer oseća da joj je neko blizak.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site