Kasautii Zindagi Kay 221. epizoda! Ronit prati Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagi Kay 221. epizoda! Ronit prati Prernu!

By  | 

Anurag se pita zbog čega Ronit prati Prernu I misli da to radi da bi se njemu osvetio za Komolikinu smrt. Prerna se seća kako ju je Bađađ upozorio na Ronita I da je napravio dogovor sa Bađađom da uništi Anuraga I njegov posao, ali je ona to zaustavila udavši se za Bađađa.Bađađ je zbog toga obećao Prerni da neće povrediti Anuraga.Zbog toga je Ronitov dogovor otkazan I zato je on sad za petama Prerni.
Anupam govori Nivediti da voli samo nju I da otpočnu iznova, ne misleći o razlogu zbog koga su se zapravo venčali. Anup I Nivedita su uhvaćeni u hotelu I njihove porodice szu ih nasilno obavezale brakom.Nivedita njemu takodje priznaje svoja osećanja.
Bađađ ulazi u sobu kod njih I govori im da je Anurag kindapovao Prernu. On zove Anuraga sa Niveditinog telefona.Anurag pita Prernu da li zna zbog čega je Ronit prati. Prerna razmišlja da ne sme reći istinu Anuragu, jer će shvatiti zbog čega se udala za Bađađa.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site