Kasautii Zindagii Kay – 1. epizoda (2.deo) – Upoznajte Prernu i Anuraga!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 1. epizoda (2.deo) – Upoznajte Prernu i Anuraga!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 1. epizoda (2.deo) – Upoznajte Prernu i Anuraga!
NASTAVAK 1. EPIZODE: Vina i Prerna su stigle do “pandal-a” (mesto gde se održava Durga Puđa svečanost). Idoli božanstava su ogromni i prelepo dekorisani. Malo kasnije stižu tu i Moloj i Mohini. Mohini se nervira jer je neko stao na njihovo parking mesto. To je u stvari kamion iz koga Vina i Prerna vade kutije, ali ih Mohini ne vidi. Kamion se posle skoni odatle.
Mohini sada sedi na posebnom mestu sa svojim prijateljicama koje su uzbuđene i zahvaljuju joj što ih je pozvala. Mohini se zadovoljno smeška i fino odgovara. One potom komentarišu gužvu nedaleko od njih, to je za njih prost narod. Mohini ponosno veli da ona i njene gošće imaju tu poseban tretman.
Rađeš je zadužen da sve bude kako treba na svečanosti i sa radnicima je. Prerna brine za njega, donosi mu sok. Potom odlazi da pomogne mami. Ona bukvalno naleti na Mohini. Ova je prepozna kao Rađešovu ćerku, ali ne može da se seti njenog imena. Prerna se predstavi. Mohini veli da ide zajedno sa njenim sinom na isti koledž. Prerna potvrdi pa doda da je Anurag dve godine stariji. Mohini govori prijateljicama kako je Anurag luckast, otišao je u London i vratio se nazad u Indiju na koledž. Prerna izjavi da je onda London na gubitku, a njihov grad na dobitku. Njihov koledž je jedan od najboljih. Mohini ponosno izjavi da je i njen sin najbolji. Uvek je bio. Vina gleda sve ovo, nije baš oduševljena. Mohini potom izignoriše dalje Prernu i radosno se javi drugoj prijateljici. Treću poznanicu prepozna i pogodi joj odmah ime, iako ju je videla samo jednom prilikom. Prerna dođe do Vine. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site