Kasautii Zindagii Kay – 103. epizoda – Vina prihvati Anuragovu i Prerninu vezu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 103. epizoda – Vina prihvati Anuragovu i Prerninu vezu!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 103. epizoda – Vina prihvati Anuragovu i Prerninu vezu!
Komo prizna Moloju da je otrovala Mohini da bi narušila Prerninu reputaciju pred celom porodicom Basu. Prizna i da joj se sviđa Anurag jer nije poput ostalih momaka, drugačiji je od svih koje je upoznala. Moloj joj kaže da ne može takvim nedelima da osvoji njihova srca i zapreti joj da će je razotkriti pred Mohini. Traži od nje da pođe sa njim i prizna šta je uradila. Ova odbije. Moloj joj zapreti da će onda pokazati snimak medijima i da će na taj način i reputacija njenog oca biti dovedena u pitanje. Komo nema izbora, pristane da pođe, ali traži vreme da se presvuče.
Vina zaključa Prernu u sobu i počne grditi Anuraga, nije očekivala da će on kao i drugi mladići biti tako neodgovoran. Šivani otključa Prernu i njih dve siđu u dnevni boravak. Prerna prizna Vini da voli Anuraga. Vina digne ruku na nju, ali se Anurag ispreči i ona slučajno ošamari njega. Ona se rasplače. Anurag je uverava da će oženiti Prernu i obavestiti porodicu o svemu jako brzo. Vina im napokon da svoj blagoslov.
Komo smišlja zamku za Moloja i Rađeša. Pobesni kad načuje kako Moloj od Rađeša prosi Prerninu ruku. Ona izađe pred njih i kaže im da ipak neće da pođe sa njima. Ova dvojica odu, pripretivši joj prvo da se drži podalje od njih. Komolikin čovek ih prati na motoru. Kraj epizode
Disclaimer: we don’t own the picture, credit goes to the maker.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site