Kasautii Zindagii Kay – 116. epizoda – Anurag i Komolika se venčaju!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 116. epizoda – Anurag i Komolika se venčaju!

By  | 


Šivani pokušava da dobije Prernu, ali uzalud. Potom nazove Anupama da ga pita da nije kod njih. Ovaj negira i žali što Prerna nije prekinula venčanje. Šivani nakon toga dobije poziv od Ronita koji joj kaže da mu se sestra udala za Anuraga i zahvali joj što je povukla tužbu protiv njega. Ova mu sva besna kaže da je više ne zove.
Anurag je u kolima sa Komo. Opet razmišlja o Prerni. On kaže Komo da skloni ruke od njega. U sebi reši da više ni sa kim ne pokisne, to je nešto što je radio samo sa Prernom. Auto stane, vozač im kaže da neka devojka leži bez svesti na putu. Komo želi da nastave dalje, ali Anurag reši da pomogne i zaprepasti se kad shvati da je u pitanju Prerna. Komo se pretvara da je i ona zabrinuta. Odvedu je u obližnju bolnicu. Komo je ljubomorna gledajući Anuragovu zabrinutost za Prernu, ali shvata da mora da se pretvara da je dobrica kako bi osvojila njegovo srce. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site