Kasautii Zindagii Kay – 130. epizoda – Komolika planira da se osveti Prerni!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 130. epizoda – Komolika planira da se osveti Prerni!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 130. epizoda – Komolika planira da se osveti Prerni!

Komolika se sa Miškom vrati kući. Mohini i Nivedita joj se izvinjavaju što su kasno saznale za njeno hapšenje. Komolika ispriča Mohini da ju je Prerna uvredila pred svima nazivajući je ljubavnicom. Traži od nje da uradi nešto i da izbaci Prernu iz kuće.
Mohini uverava Komoliku da neće dozvoliti Prerni da radi po svom. Komolika dobije ideju da se osveti Prernu za „Holi“. Miška je zabrinuta za Prerninu bezbednost.
Komolika je sa advokatom. Čita ugovor koji je tražila od advokata da se sastavi. U njemu piše da se Prerna odriče svih prava kao udata žena. Takođe piše da ona priznaje da je upecala Anuraga zbog novca. Komolika odluči da će to Prerna potpisati za „Holi“.
Sledećeg jutra, Anurag zamišlja kako je romantičan sa Prernom i kako je maže bojom. U stvarnost ga vrati Komolika koja mu stavi „tilak“ i čestita mu „Holi“. Komolika izazove Prernu da će ovo biti njen poslednji dan u toj kući. Prerna ne shvati pretnje ozbiljno.
Šivani ubedi Vinu da ide u Prerninu kuću za „Holi“, jer smatra da treba da idu da je podrže. U vilu Basuovih, Anurag namerno baci boju na Prernu, a onda se vadi da je mislio da je Komolika u sobi. Ovo naljuti Prernu. On takođe kaže da mu se sviđa to kako joj se ne sviđa. Takođe doda da misli da mu se neće osvetiti, ali upravo tad ga Prerna pogodi bojom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site