Kasautii Zindagii Kay – 138. epizoda – Komolika posumnja u Anuraga!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 138. epizoda – Komolika posumnja u Anuraga!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 138. epizoda – Komolika posumnja u Anuraga!

Prerna se raspravlja sa Mohini i Niveditom koje pokušaju da se umešaju i kaže Komoliki da nije trebala da umeša njenu (Prerninu) majku. Mohini opravdava Komolikin postupak. Prerna kaže da Anurag zna istinu, ali zna da ništa neće reći.
Mohini ponovo vređa Prernu rekavši da ona nikad neće moći da bude njena snaja, pa zatraži od nje da napusti kuću. Prerna upita zar misli da će uplašiti tih papira. Ti papiri neće biti validni jer su potpisani u alkoholisanom stanju. Prerna otme papire Komoliki i spali ih. Komolika joj pobedonosno otkrije da je to bila kopija, kod nje je original.
Miška vidi kako Komolika stavi papire u orman, a potom sakrije ključ.
Prerna razmišlja da mora nekako da dođe do tih papira. Anupam koji želi da spoji nju i Anuraga ispriča njoj i Šivani plan koji ima da bi došli do papira.
Anurag razmišlja da mora da osvoji Komolikino poverenje, mora da promeni to što ona misli da on još uvek ima osećanja prema Prerni. On ode kod Komolike i tvrdi da se ne seća šta se desilo. Ona mu kaže da je oženio Prernu. On joj se izvinjava. Ona mu govori da mu neće oprostiti sledeći put. On je uverava da je samo njen, a potom upita da li mu je oprostila. Ona potvrdi.
Sutradan ujutru, Komolika traži od Anuraga da je poljubi da bi mu zauzvrat dala telefon koji je zaboravio. On uspe da joj uzme telefon a da je ne poljubi. Komolika se zapita da li je Anurag zaista na njenoj strani ili igra neku igru.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site