Kasautii Zindagii Kay – 14. epizoda - Anurag i Prerna završe u zatvoru!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 14. epizoda – Anurag i Prerna završe u zatvoru!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 14. epizoda – Anurag i Prerna završe u zatvoru!
Prevod: Sebastijan.
😀
Epizoda počinje sa Anuragom koji zavitlava Prernu, udaje se uskoro, normalno da joj nedostaje Navin. Prerna u sebi pomisli da nema odgovore na njegova opravdana pitanja, bolje je da ostane tiha. Predloži da promene temu. Anurag se isprva složi, pa je pita šta joj se to svidelo u Navinu? Potom se izvini, neće o tome. Uputili su se njenoj kući.
Scena se seli u hotel. Kirtina braća su uhvatila i Kirti i Rohana, odvode ih na silu odatle. Kirti u toj gužvi pita Komoliku zašto je to učinila? Izgleda da im je ona prvo dopustila da se sakriju, pa pozvala ove da ih uhvate. Iako je Rohan moli za pomoć, ovi odvedu i njega i Kirti. Priti (jedna od Komolikinih prijateljica) zatvori vrata za njima i pita je zašto je to učinila? Njih dvoje se vole!
Komoliki i dalje ne vidimo lice: “Priti, želje su predivne, ali ljubav je opasna bolest. Toliko se brzo širi da sve ubrzo uništi. A ja nisam htela da zaglavim između dve budale. Mene boli uvo! Neću da se mešam u tu njihovu nazovi ljubav.”
Druga devojka, koja sedi naspram Komo, takođe jedna od prijateljica, veli da i nije morala da se meša. Mogla je da ih preda policiji, zašto je pozvala bandite? Priti se odmah složi s njom.
Komolika: “To bi bilo tako lako rešeno! Sad će jedna sjajna drama da započne! A ta sirotica (Kirti)… kad shvati važnost novca u životu – zapiši moje reči – lično će doći da mi se zahvali! Uostalom, meni se jednostavan život ne dopada. Obožavam svoj burni život kao i svoju kovrdžavu kosu.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site