Kasautii Zindagii Kay - 143. epizoda - Anurag i Prerna su u opasnosti!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 143. epizoda – Anurag i Prerna su u opasnosti!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 143. epizoda – Anurag i Prerna su u opasnosti!

Preveo: Sebastijan 😀

Prerna se obraduje kad čuje da je Komolika sa druge strane vrata od kabine. Uverena je da će nešto posumnjati kad ih zatekne zajedno unutra. Anurag pokuša da reaguje. Komolika kuca na vrata. Prerna vikne ovoj da je unutra, i to sa Anuragom. Komolika zahteva od nje da otvori vrata. Nakon par minuta i dosta muke, Komo uspe da otvori. Prerna izađe napolje, a Anurag se sakrije iza vrata. Prerna ovu navodi da proveri kabinu. Komo to i uradi, ali ne zatekne nikoga unutra. Prerna se iznenadi. Za koji minut, sa druge strane dolazi Anurag, užurban, sa “sarijem” u ruci za Komo. Zamoli je da isproba. Komo ga pita da li je bio unutra sa Prernom? Anurag veli da ga je svojim očima videla kako dolazi sa druge strane, kako je onda mogao da bude unutra sa Prernom? Komo mu poveruje. Anurag je zapravo uspeo da preskoči i pobegne iz kabine. Komo ode da isproba sari. Nakon njenog odlaska, Anurag nastavi da flertuje sa Prernom, što nju iritira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U međuvremenu, Mohini upozori Niveditu da ne sme da se zbližava sa Anupamom. Nivedita pokuša da joj objasni, Anupam je njen muž. Želi da pruži šansu, i njemu i sebi.. Mohini je podseti kakve su bile okolnosti kada se udala, Anupama zanima samo njen novac. Anupam čuje njihov razgovor i odlučan je da dokaže Nivediti svoju ljubav.

Prerna i Šivani dođu u zlataru. Dok njih dve prolete malo pogledom, neki banditi upadnu u zlataru kako bi je opljačkali. Upucaju čuvara koji pokuša pozvati pomoć. Zavlada panika. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site