Kasautii Zindagii Kay – 147. epizoda – Anurag prizna da voli Prernu?!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 147. epizoda – Anurag prizna da voli Prernu?!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 147. epizoda – Anurag prizna da voli Prernu?!

Nakon što čuje da Komolika planira da maltretira Prernu u zatvoru, Anurag odluči da poseti Prernu.
Šivani je razočarana što je volela pogrešnog momka. Vina je uverava da ne treba da se oseća loše jer je shvatila grešku i naučila lekciju. Dok je ona (Vina) živa, stajaće uz njih kao štit i nikakav Ronit ne može da im naškodi. Obećaju jedna drugog da će se rešiti Ronita i da će Vina sutradan posetiti Arjanovu kuću. One su šokirane kad saznaju od Anupama da je Prerna uhapšena.
Basuovih planiraju zabavu da bi proslavili Prernino hapšenje. Komolika želi ovu zabavu da bi svima zapušila usta i dokazala da je ona jedina snaja Basuovih. Mohini pristane.
Komolika se podsmeva Anupamu jer je njegova omiljena Prerna uhapšena. Anupam joj odgovori da ta zabava neće promeniti istinu – da je Prerna Anuragova žena. Komolika pobesni i izbaci ga iz sobe.
Anurag poseti Prernu u zatvoru i izvini joj se. Prerna misli da je to što je volela i verovala Anuragu bila njena najveća greška. Posle svega nije očekivala ljubav od njega, već samo da kaže istinu, ali ni to nije uradio. Anurag je uverava da je voli toliko da je spreman da žrtvuje svoj život zbog nje. Ali, Prerna mu ne veruje. Anurag govori inspektoru da je Prerna njegova žena. Iznenadi se kad tu ugleda sveštenika koji ih je venčao, pa ga zamoli da ispriča istinu. Inspektor ode da uzme izjavu sveštenika. Anurag uverava Prernu da je voli i da je sve bila drama. Bio je primoran da laže, a sad želi da joj kaže zašto je to uradio. Ali, šokira se kad ugleda Komoliku tu koja mu zapreti da će im izbaciti porodice iz kuća i ubiti Moloja tako da nikad neće moći da dokaže da je ubistvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site