Kasautii Zindagii Kay – 153. epizoda – Anurag prebacuje Komoliki!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 153. epizoda – Anurag prebacuje Komoliki!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 153. epizoda – Anurag prebacuje Komoliki!
Prerna nazove majku. Kaže joj da će joj sve ispričati kad se vide i da se vratila kod Basuovih da očita bukvicu Komoliki. Vina joj govori da su se Šivani i Arjan dopali jedno drugome.
Anurag zaustavi Prernu i kaže joj da ne radi ispravnu stvar. Ova ga pita zašto je prodao njenu ljubav za posao i novac. On joj kaže da jeste to uradio, ali nije kriv. Da li je videla njihove deonice, Komolikin otac je moćan. Proširili su kompaniju. Doneo je ispravnu odluku. Prerna veli da je uradio to zbog posla, sad će ga ona uništiti. Ona se okrene i padne. Anurag se zabrine. Prerna je ljuta i ne da mu da proveri da li je dobro, ali je on ipak podigne u naručje i ponese. Ne želi da sluša njene primedbe. Zatvori ih u sobu.
Vina ode kod Arjana i njegovih i zamoli ih da razmisle o braku sa Šivani. Arjan želi da se sretne sa Šivani.
Anurag previja nogu Prerni, iako se ona buni – ne želi njegovu pomoć. Počnu da se raspravljaju. Prerna mu prebacuje. Anurag veli da ona možda ima pogrešno mišljenje o njemu. Želi njegovu podršku, a govori da ga mrzi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site