Kasautii Zindagii Kay - 16. epizoda - Navin izvuče Anuraga i Prernu iz zatvora!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 16. epizoda – Navin izvuče Anuraga i Prernu iz zatvora!

By  | 

Vina joj kaže da se ne izvinjava, danas će i jedan i drugi da izađu odatle. Rađeš je svakako otišao kod advokata. Anurag je moli da se malo opusti, samo bez brige. Vina ubrzo ode odatle.
Kod Basuovih, advokat informiše Mohini i Moloja o pojedinačnostima slučaja. Pošto je reč o navodnom kidnapovanju maloletnice, teško je izvući Anuraga na slobodu. Mohini ga pita da li je moguće ili ne? Kad on odgovori da je nemoguće, ona pobesnelo baci šolju koja se razbije na podu. Moloj je jedini razuman u ovoj situaciji. Mohini bi da nazove Kirtinu majku, i ako je potrebno, preklinje je da povuče optužbu, međutim, ova joj se ne javlja. Moloj pokušava da je smiri. Mohini plače i kaže da želi svog Anuraga… Moloj joj obeća da će da ga izvuče na slobodu i dovede.
Navin stiže u policijsku stanicu sa ministrom, Sidantom Čobijem. Naime, Čobi mu je pritekao u pomoć. Razgovara sa inspektorom od koga traži da se Anurag i Prerna puste na slobodu, kao i njihovi prijatelji. Inspektor spomene pravne stvari i dokaze, ali mu ovaj pripreti. Uspe da sredi situaciju i inspektor se napokon složi da ih pusti na slobodu. Navin mu se zahvali na pomoći.
Osoblje izvlači ove iz zatvora. Prerna misli da je možda Vina uspela da izvuče kauciju. Policajka/čuvarka je obavesti da je njen budući muž doveo Sida Čobija, ministra lično, i da su zato pušteni na slobodu.
Kada Anurag i Prerna dođu do ministra i Navina, Navin je predstavi Čobiju kao svoju buduću suprugu, traži od nje da se zahvali čoveku. Anurag i Prerna mu se zahvale. Čobi veli da ih je i nešto ranije sreo. Smatra da pogrešno ostaje pogrešno. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site