Kasautii Zindagii Kay - 16. epizoda - Navin izvuče Anuraga i Prernu iz zatvora!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 16. epizoda – Navin izvuče Anuraga i Prernu iz zatvora!

By  | 

Doda: “Kad su počeli da mi pričaju o venčanju, mislio sam da se njih dvoje venčavaju. Ova cura (Prerna) je lepši par sa ovim momkom (Anuragom), nego sa tobom, Navine.” xD
Još ih nešto posavetuje. Anurag, večiti formalista, se odmah složi. Čobi potom prokomentariše da onaj koji se najbrže složi – obično najbrže bude uhvaćen u klopku ljubavi. Prerna u sebi likuje, čovek je potvrdio njene stavove 😀
Navin pozove Čobija na večeru kod Basuovih. Čobi kaže da će možda drugi put, neka ih sad odvede kući.
Kod Basuovih, Mohini i dalje očajava za sinom. Navin dovede Anuraga i Prernu. Mohini se odmah ozari, osmeh joj preplavi lice kad ugleda svog Anu-a, potrči da ga zagrli. Basuovi se sjate oko njega i grle ga, presrećni što se vratio. Moloj znakovno upita Prernu je l’ ona dobro. Prerna potvrdi. Navin se oglasi, znao je kolika je briga zbog Anuraga. Mohini mu se zahvali, a usput i izvini što ga je prekorila. Šta želi od nje, samo neka zatraži! Navin isprva kao neće ništa, ali onda spomene da mu je životna želja da oženi Prernu za nedelju dana.
Mohini: “Obavljeno! Sutra ćemo organizovati i velelepnu zabavu!”
Prerna i Anurag se načas pogledaju. Navin navali na Prernu i pita je da li je srećna, svi problemi su joj rešeni za tili čas. Sreća dolazi u punom jeku. Ona nekako potvrdi… Anurag bi da se osveži. Mohini hoće da spremi doručak za njega. Navin pita Prernu da se i ona pridruži i doručkuje sa Basuovima.
Kad se svi razbeže na sve strane, Moloj pita sina da li je dobro? Anurag potvrdi, a kako je on, je l’ popio lekove? Moloj potvrdi. On sigurno komunicira sa Prernom… je li ikad pominjala Navina? (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site