Kasautii Zindagii Kay - 16. epizoda - Navin izvuče Anuraga i Prernu iz zatvora!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 16. epizoda – Navin izvuče Anuraga i Prernu iz zatvora!

By  | 

Anurag pita šta da mu on kaže, svakako on (Moloj) bolje poznaje Prernu. Svakako je on (Moloj) ekspert kad su u pitanju žene (Moloj se na ovu izjavu skandalizuje xD), ima tri ćerke, on bi valjda trebao da zna. Moloj je sav smešan, veli da je, kao prvo, Mohini skoro nemoguće razumeti, a Prerna je drugačija, osetljivija. Anurag kaže da ju je pitao, ali ona mu je zatražila da se drži podalje od te teme sa Navinom. Moloj iznenađen pita je li ju stvarno pitao? Anurag potvrdi, jeste, a onda je tražila od njega da se ne meša toliko. Moloj misli da je to sjajno, pitao je devojku neko pitanje, a da to nije uključivalo vremensku prognozu ili klasične porodične teme. Baš mu je drago zbog toga! Anurag odgovori da je zapravo shvatio da Prerna previše priča. Moloj veli da je on shvatio da ga je Prerna naučila da komunicira. Anu potom zagrli sestru i pita je da li joj je nedostajao, sad nema razloga da bude tužna. Potom se uputi u svoju sobu.
Navin i Prerna su na putu prema njenoj kući.
On: “Isplatio sam tvom ocu 15 laka za zajam. On je sada slobodan čovek. Srećna? Primetio sam da si zamalo rekla Moloju šta se dešava, ali to bi samo pogoršalo stvari. Ja nisam loš čovek, sve ovo radim kako bih zadobio tvoju ljubav. Zatražio sam i Čobijevu pomoć. Dao sam svoju reč i za Šekara i Maheša (Prernina braća). Mnogo sam uložio u tebe i tvoje, nemoj da si pomislila da..”
Prerni dozlogrdi: “Dosta. Obavezala sam se i znam da ispunim svoje obaveze, kao i ovo venčanje. Poslednji put… Ako opet budeš pričao ovako, otkazaću lično venčanje. Venčanje je svakako i čin između dve porodice, tu se ne računaju ničije usluge.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site