Kasautii Zindagii Kay - 16. epizoda - Navin izvuče Anuraga i Prernu iz zatvora!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 16. epizoda – Navin izvuče Anuraga i Prernu iz zatvora!

By  | 

Doda, kako bi bila kristalno jasna, da će nakon venčanja da radi i isplati mu sve do zadnje pare.
Navin ukaže da su stigli kod nje. Neće ga pozvati unutra?
Rađeš i Vina se obraduju što vide svoju Prernu. Vina je čvrsto zagrli. Prerna se našali; može i posle da je izgrdi što je nestašna. Zapravo, bila je bezbednija u onom pritvoru. 😀 Rađeš je pita je li dobro. Prerna potvrdi i izvini se… On veli da je u redu, i neka bude malo pažljivija idući put. Suman se oglasi, bili su baš napeti i oni celo vreme. Pozove Navina da uđe i on unutar kuće.
Navin oslovi Vinu i Rađeša sa “mummy ji” i “daddy ji” xD Ovi umalo puknu, sramota ih je u njegovo ime (urnebesna scena, ahahaha – prim. prev.). Rađeš spomene da su njih dvojica skoro isto godište… Navin se upali; ko je to rekao? On (Navin) je mlađi od njega! Vina pita Suman da donese čaj za Navina.
Navin je u elementu, svestan je da su zabrinuti zbog njegovih godina, ali igraće na neku ludačku pesmu kako bi dokazao svoj mladalački duh. Počne da pevuši neku pesmu i istovremeno igra i glupira se… Svi prisutni se jedva suzdrže da ne puknu od smeha. Navin potom pita je li nedoumica rešena, Prerni se svideo ples! Rađeš mu se zahvali što je doveo Prernu kući. Navin veli da je u redu, a onda, brže-bolje, ode odatle.
U sledećoj: Mohini izjavi da je jako srećna što je Anurag na slobodi.
Prerna plače i moli Anuraga da je ostavi na miru.
Anurag: “Niko te ne mrzi. Ja te volim, dušice, prestani da plačeš.. Čuo sam i ono što si izgovorila… kao i ono što nisi…”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site