Kasautii Zindagii Kay – 165. epizoda – Anurag podrži Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 165. epizoda – Anurag podrži Prernu!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 165. epizoda – Anurag podrži Prernu!
Mohini, Komo i Nivedita napadnu Prernu zbog snimka sa Vikrantom. Prerna izjavi da je sve to lažirano i da je nedužna. Komo je opet napadne, rekavši kako želi da uništi tu porodicu i da se ne pravi nevina kad su svi sve videli. Nazove je besramnom. Prerna kaže kako joj je nešto bilo ubačeno u piće, zato joj se vrtelo u glavi. Komo je optuži da glumata i da je kriva što je Tapurin brak doveden u pitanje. Prerna neda na sebe i optuži Komo da ona stoji iza svega. Anurag stane na Prerninu stranu. Izjavi da joj veruje. Mohini ga ispituje i buni se što on uvek podržava Prernu. Traži od Prerne da napusti kuću. Anurag je uveren da ga Prerna voli i da ne bi uradila ovako nešto. Jako je ljut što su svi skočili samo na Prernu, kao da Vikrant nije uopšte bio upleten. Pošto je on muškarac njega niko ne ispituje, ispituju se samo devojke i njihov karakter. On udari Vikranta. Prerna podrži Vikranta rekavši Anuragu da joj je Komo sipala nešto u piće. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site