Kasautii Zindagii Kay – 166. epizoda – Anurag planira da sprovede istragu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 166. epizoda – Anurag planira da sprovede istragu!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 166. epizoda – Anurag planira da sprovede istragu!
Komo se buni kod Mohini rekavši da ju je izneverila dopustivši da Anurag onako brani Prernu. Ova joj obeća da će izbaciti Prernu iz kuće.
Prerna pita Anuraga da li joj zaista veruje. Ovaj odgovori da joj je možda zadao bol, ali da joj veruje više od ičega na svetu. Prerna mu zahvali.
Sahilovi roditelji ne žele da nastave sa venčanjem, žele da prekinu tu vezu. Komo ih kao moli da ne rade to jer će Prerna uskoro biti izbačena iz kuće.
Sahil prekoreva Vikranta što se upetljao sa Prernom i što izigrava Kazanovu. Svi ga ispituju zašto je to uradio. Komo ga bocka i govori da je trebalo da misli na Tapurinu i Sahilovu vezu.
Anurag razgovara sa Anupamom. Kaže mu da je došlo vreme da podrži Prernu i da će pronaći krivca za ovo.
Konobar ucenjuje Komo – traži joj još novca.
Anurag govori svima da se ovo mora istražiti, zvaće policiju. Nije normalno da neko tek tako postavi kamere u nečiju sobu. I tajming je jako sumnjičav. U Prernino i Vikrantovo piće je ubačeno nešto. Sahilova porodica se složi da treba sačekati da se razotkrije istina, u pitanju je karakter jedne devojke. Moloj je u sebi srećan jer je Anurag uz Prernu i veruje joj. Komo ljutito pita Anuraga zašto radi sve ovo za Prernu kad nema nikakve veze sa njom. Ovaj odgovori da je u očima društva Prerna njegova žena i njegova je dužnost da je zaštiti. Komo se plaši da bi istina mogla isplivati na videlo ako Anurag stvarno pozove policiju. Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site