Kasautii Zindagii Kay 179. epizoda!Anurag tuče Ronita jer je vredjao Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 179. epizoda!Anurag tuče Ronita jer je vredjao Prernu!

By  | 

Anurag i policija ne mogu naći Komoliku. Policija obaveštava Komolikinog oca i brata. Anurag izlazi iz vode i kaže da Komolika ne ume da pliva.Nivedita kaže da je možda i o tome lagala.Šivani i Prerni majka saznaju za Komoliku i odlaze u Basu kucu.
Ronit sa ocem ulazi u Basu kuću sa policijom i baca Komolikine i Anuragove slike sa venčanja. Oni optužuju Prernu i Anuraga da su izdali Komoliku.Ronit provocira Prernu. Anurag mu kaže da skrati jezik i da je kamera sve snimila šta se odigralo na terasi.
Komolikin otac uvidi opasnost i zove svog sina u stranu. Kaže da će biti u problemu ako postoje dokazi protiv Komolike.On mu govori o svom planu kako da ubiju Prernu.Anurag donosi snimak gde se vidi da je Komolika napala Prernu. Komolikin otac se izvinjava i kaže da će on otpratiti Prernu u policijsku stanicu. Ronit gubi strpljenje i vredja Prernu.Anurag ga tuče.Anurag preti Komolikinom ocu i bratu da se drže podalje od njegove porodice ili će pokazati sve snimke.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site