Kasautii Zindagii Kay – 18. epizoda – Hoće li Anurag raskrinkati Navina?

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 18. epizoda – Hoće li Anurag raskrinkati Navina?

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 18. epizoda – Hoće li Anurag raskrinkati Navina?
Mohini traži od Prerne da pogleda sari. Ona joj potom da slatkiš neki. Anurag dođe tu i priseća se Navinovih reči. Mohini priča kako organizuje veliku zabavu i poziva bitne ljude, želi da ona (Prerna) izgleda dobro. Ona upita Anuraga šta je ovo, prvo je išao na koledž a sad i na posao. On objašnjava da je imao važnog posla, osvežiće se i doći. Ona ga nahrani slatkišima. Mohini zatraži od Prerne da ode u gostinjsku sobu i da isproba sari. Anurag zaustavi Niveditu i pita je šta se desilo. Nivedita nadurena odgovara da je zauzeta.
Mohini pita Navina da li je sad srećan, poklonila je Prerni sari. Navin odgovara da je srećan jer ga ona (Mohini) mnogo voli. Anurag ostavlja svoje knjige. On se seti Nivedite i shvata da je ona ljuta na njega, pa odluči da ode da popriča sa njom. Začuje Prernin glas i ode da potvrdi. On vidi da ona ima problema sa sarijem i izvini se, mislio je da je nekome potrebna pomoć. Pita da li da pošalje Tapur. Ona potvrdi. On govori da zna zašto je bila uznemirena, studenti više ništa neće komentarisati, iskritikovao ih je. Rekao im je da svaka osoba ima svoj izbor, njen izbor je njena stvar. Oni nemaju prava da je osuđuju. Zaista misli to. Prerna kaže da će Mohini morati da čeka ako budu čekali Tapur, pa ako može on da joj zaveže sari. On se složi.
(NASTAVAK NA SLED. STR.)

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site