Kasautii Zindagii Kay 188. epizoda!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 188. epizoda!

By  | 

Sveća se gasi i Prerna je pali. Anurag dolazi iz kancelarije. Anurag dolazi u sobi kod nje i njih dvoje provode vreme zajedno, razgovarajući. On joj obeća da će uvek biti uz nju. Sledećeg jutra, u Prerninoj kući dolazi Arjan i predlaže brak Šivani.

Anurag odlazi u kancelariju da se vidi sa detektivom. On želi da sazna informacije o gospodinu Bađađu.Prerna odlazi u hram sa Niveditom i Tapur. Tamo vidi malu devojčicu koju je spasila u tržnom centru. Devojčica joj daje cvet u znak zahvalnosti.

U kancelariji, Anurag je srećan jer cena njegovih akcija raste. Ali asistent mu govori da je investitor prodao njihov deo. On smatra da ta kompanija pripada gospodinu Bađađu. Anurag poziva svog asistenta na svoje venčanje i kao poklon želi dokaz izmedju te kompanije i gospodina Bađađa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site