Kasautii Zindagii Kay 190. epizoda! Anurag i Prerna razmene prstenje!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 190. epizoda! Anurag i Prerna razmene prstenje!

By  | 

Anupam i Nevedita nastavljaju sa predstavom. Glume Anuraga i Prernu i njihovu ljubavnu priču. Miška im se pridružuje i glumi Komoliku. Prerna i Anurag uživaju u gledanju. Prerna kaže da nju Anurag u stvari nije zaprosio. Anurag se spusti na kolena i zaprosi Prernu.

Dolazi do razmenjivanja prstena. Prerna stavlja prsten Anuragu. Anurag traži prsten za Prernu od Mohini. Mohini razmišlja da nikada ne bi dala prsten za Prernu da tu nisu gosti. Neodlučno daje prsten, a Anurag ga stavlja Prerni.Mohinini prijatelji tračare o tenziji izmedju Mohini, Anuraga i Prerne.

Mohini zove Vinu da odabere nakit za Prernu. Ova kaže da je od skupog nakita važniji blagoslov. Mohini kaže da će odabrati nakit po njihovoj tradiciji i običaju. Anuragov asistent govori Anuragu da je gospodin Bađađ uništio sve dokaze iz kancelarije. Takodje, računi iz Anuragove kancelarije su zapečaćeni i 14 čekova je odbijeno.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site