Kasautii Zindagii Kay 192. epizoda!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 192. epizoda!

By  | 

Prerna sanja o Anuragu, vidi da je napolju kiša i zamišlja kako uživaju u tom vremenu. Šivani dolazi i budi je iz tog sna. Prerna zove Anuraga, ali se javlja Anupam i kaže da je Anurag otišao u žurbi i ostavio telefon. Doda da je Anurag napet zbog Bađađa i da mnogo radi.
U Prerninoj kući, Vina je besna što je morala da dotakne ribu i govori ukućanima da niko neće od njih ući u kuću Basu. Vina želi da se žali Prerni na Mohini, ali je vidi zabrinutu i ne kaže ništa.Prerna govori majci da je Anurag napet i da ne može da mu pomogne. Majka joj savetuje da bude mu podrška kao i uvek.
Mohini pravi pripreme za jednu od ceremonije venčanja i smišlja kako da ponovo povredi Vinu. Nivedita smatra da joj se majka promenila, a Anupam sumnja u to.
Gospodin Bađađ prisustvuje poslovnoj zabavi. Prilazi mu žena koja se predstavi kao supruga generalnog direktora kompanije koju je preuzeo Bađađ. Ona pokuša da ga zavede. Bađađ joj kaže da mu učini uslugu i kaže suprugu da je otpušten. Žena je šokirana. On objasni da ne voli da se povezuje sa radnicima čije su žene nelojalne. On napušta zabavu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site