Kasautii Zindagii Kay 195. epizoda! Mohini krivi Vinu za kradju!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 195. epizoda! Mohini krivi Vinu za kradju!

By  | 

Mohini čisti sobu i shvata da joj nedostaje nakit od predaka. Ona počne da paniči. Nivedita i Anupam dolaze tu. Ona poziva svu poslugu. Nevedita je ubedjuje da je sva ta poslugama godina kod njih i da sigurno ih niko od njih ne bi pokrao. Anupam predlaže da pogledaju na kameru. Mohini razmišlja da je samo Vina bila u njenoj sobi, svi ostali gosti su bili dole.
Mohini se vraća u sobi i nalazi kutiju za nakit, pa oseti olakšanje, ali tu ne nalazi nakit. Umesto toga, nalazi nakit koji je želela da pokloni Vini.Ona se onesvesti. Nivedita brzo zove Anuraga.

Kada oni odu, Mohini briše suze. Prikazan je flešbek.Vidimo da je Mohini namerno zamenila kutije za nakit, a zatim je tu kutiju dala Vini. Kraj flešbeka.Anurag dolazi kod Mohini, koja pokušava da nadje svoj nakit.Mohini krivi Vinu. Anurag odbija tu mogućnost da prihvati i kaže da Prernini roditelji mrze dve stvari varanje i laž. Mohini je šokirana što je on na Vininoj strani i kaže da će mu dokazati da greši.

Gospodin Bađađ je zabrinut jer je Anurag uzeo svoju sliku koju je on (Bađađ ) delom spalio. Bađađ kaže da će Anurag shvatiti da je ova borba lična, a ne profesionalna.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site