Kasautii Zindagii Kay – 2. epizoda – Anurag spasi Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 2. epizoda – Anurag spasi Prernu!

By  | 


S druge strane, Moloj prebaci Anuragu da je to bila čista ludost. I on se rasplače. Anurag ga moli da mu oprosti, zna da ga je prepao. Njih dvojica se grle. Moloj potom ode do Šarminih pa pita Rađeša i Prernu jesu li dobro. Doda kako ih je boginja spasila. Međutim, do njih dođe Mohini pa ljutito izgrdi Rađeša, on je bio odgovoran za organizaciju. Da se nešto nekome desilo, njena bi porodica bila provlakana po svim novinama. Moloj stane na Rađešovu stranu, rekavši Mohini da nije odgovoran Rađeš, nego kompanija koju su unajmili. Moraju da razmisle kako će sutra da obave puđu tu. Mohini veli da je mesto sada u groznom stanju, ne može više ništa tu da se održi. Rađeš joj kaže da će se on pobrinuti da sve sredi. Mohini mu odbrusi da se ne meša, ali Moloj njoj strogo kaže da će se Rađeš postarati za to. Mohini ljutito ode. Rađeš kaže Moloju da će se puđa održati sutradan tu. Moloj mu kaže da zna to. Pozdravi se sa svima pa ode. Prerna razmišlja kako je njen otac obećao, ali to je nemoguće uraditi za jedan dan.
Onaj misteriozni čovek stigne u svoj stan. Razgovara sa nekim preko telefona kako nije mogao da prisustvuje puđi jer je izbio požar. A i svakako nije hteo da prisustvuje. Poludeo bi kad bi video toliko žena na jednom mestu kako plešu.
Anurag je stigao kući sa Sidiom. Sid primeti da on pomalo hramlje, boli ga noga. Anurag objašnjava da nije hteo da njegova majka sazna, zabrinula bi se. Sid ga zeza za Prernu i to što joj je spasio život. Anurag veli da se ništa nije desilo među njima. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site