Kasautii Zindagii Kay – 20. epizoda – Nivedita sumnja da ima nešto između Prerne i Anuraga, Anurag prati Navina!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 20. epizoda – Nivedita sumnja da ima nešto između Prerne i Anuraga, Anurag prati Navina!

By  | 

Nivedita sumnja da ima nešto između Prerne i Anuraga, Anurag prati Navina!

Anurag stiže kući mokar. Nivedita ga dočekuje i pita ga šta ako se razboli. Uverena je da je bila Prernina ideja da pokisnu. On je pita da li je ljuta. Nivedita ga podseti da se Prerna udaje za Navina. Anurag doda da to ne bi trebalo da se desi. Ona ga upita da li ima osećanja prema Prerni. Šta se dešava? Znala je da je prijateljstvo preraslo u nešto više, u suprotnom on ne bi išao ovako kasno da je odveze kući. Prvo je upecala Navina, a sad pokušava i njega. Ona je “kopač zlata”. On je prekine, Prerna nije takva, on je poznaje bolje od nje (Nivedite). Ona (Nivedita) greši. Ona traži od njega da je pogleda i da joj kaže da tu nema ničega, što on i uradi. Nivedita ga uverava da može da podeli sve sa njom. On ode u svoju sobu. Ona komentariše da Anurag nikad pre nije uradio ovo, izgleda kao da beži od tog pitanja. Misli da on još nije shvatio da ima osećanja prema Prerni. Ona ode odatle. On kaže da Nivedita greši, jer da je to istina, on bi znao. Mada, ni sam ne deluje siguran u to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Prerna se seća trenutaka sa Anuragom i razmišlja da je sladak, a potom kritikuje sebe kako može da joj bude sladak kad ne ume ni da priča. Pomisli da je onaj momak koji je danas bio sa njom sladak. Ona legne da spava i smeši se. Pita se zašto je Anurag privlači.
Anurag ugleda Navina i onu ženu kako se grle. Navin joj kaže da kad oženi Prernu, više neće morati da brinu. Anurag upadne u sobu i počne da udara Navina i da ga kritikuje, doziva Mohini da joj pokaže istinu. Navin pokuša da zaustavi Anuraga. Žena pokuša da pobegne. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site