Kasautii Zindagii Kay – 201. epizoda – Prerna se suoči sa Bađađem!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 201. epizoda – Prerna se suoči sa Bađađem!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 201. epizoda – Prerna se suoči sa Bađađem!

Mohini traži najboljeg advokata, tako da se Anupam i Nivedita posvete susretima sa advokatima. Šivani i Vina saznaju da je Anurag uhapšen i optužen za Ronitovo ubistvo. Kod kuće, Prerna donosi lekove za Mohini. Ova je šokirana videvši je, slomi se odmah. Kaže da želi samo Anuraga, ne trebaju joj lekovi. Prerna je uverava da će učiniti čak i nemoguće da vrati Anuraga. Nivedita i Anupam se vrate kući sa novostima; nijedan od advokata ne želi da se bavi Anuragovim slučajem, navodno je jako kritičan. Razglabaju o tome kako je Anurag dospeo u taj haos, a Prerna im govori da iza svega stoji Bađađ. Anurag joj je rekao da se Bađađ bavi osvetom po Komolikinim naredbama. Prerna ubrzo saznaje da Bađađ želi da pomogne Anuragu, pod jednim uslovom. Mohini je spremna na sve za to. Anupam predloži Prerni da poseti Bađađa. Ako ima srca, saslušaće i razumeti njenu muku, te pustiti Anuraga. Nivedita savetuje Prernu da bude jaka, uslov koji će postaviti sigurno neće biti lak, a ni cena koju moraju platiti. Prerna uleti u Bađađovu kuću i suoči se sa njim. Bađađ je šokiran videvši je u svojoj kući. Prerna ga optužuje da je smestio Anuragu da ga uhapse.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site