Kasautii Zindagii Kay 202. epizoda! Bađađ zaprosi Prernu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 202. epizoda! Bađađ zaprosi Prernu!

By  | 

Prerna traži od Bađađa da osigura Anuragovo puštanje i da vrati papire Basu porodici. Ona doda, da koliko je upućena, Komolika mu ja samo predala papire, nije za njih uzela nikakvu novčanu nadoknadu. Bađađ kaže da neki ratovi prevazilaze novac.

Prerna kaže da zna da je on biznismen. I da je ona spremna na svaki uslov da bi oslobodila Anuraga. Bađađ kaže da ima za nju predlog i doda da ako želi da oslobodi Anuraga, mora da se žrtvuje. Prerna kaže da je spremna sve da učini za njega jer ga voli. Bađađ kaže da je loša u poslovanju, jer je prihvatila predlog iako ga nije ni čula.

Bađađ kaže da ako želi da Anuraga spasi od ubistva Ronita, mora da se razvede od Anuraga i uda za njega. Prerna odbija, a on joj kaže da razmisli jer ga samo on može spasiti.

Tokom sudskog slučaja, Ronitov advokat okrivljuje Anuraga da je brutalno ubio Ronita i zapalio Bađađovu fabriku. Prerna je pozvana kao svedok i ona govori da nemaju dokaza da bi okrivili Anuraga i da to što su videli Anuraga sa Ronitom ne znači ništa. Prerna šokira sve izjavom da je Ronit živ.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site