Kasautii Zindagii Kay – 21. epizoda – Anurag dovodi Basuove u hotel u kom je Navin sa ljubavnicom!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 21. epizoda – Anurag dovodi Basuove u hotel u kom je Navin sa ljubavnicom!

By  | 

Anurag dovodi Basuove u hotel u kom je Navin sa ljubavnicom!

Preveo: Sebastijan 😀

Epizoda započinje u kući Šarminih, gde se svi spremaju za ceremoniju koja se održava. Vina primeti da nema Prerne u uputi se kod nje u sobu. Malo je snuždena. Na Prernino pitanje šta se dogodilo, ova joj otkrije da se svaki dan moli Bogu za svoju decu. Ali, danas je zatražila nešto od Boga protiv njene (Prernine) volje. Da njena veridba sa Navinom bude otkazana. Cvet je ispao pred njene ruke kao znak od Boginje. Žao joj je, ali danas će se nešto dogoditi što će sprečiti to venčanje. Videće i sama.

Anurag je i dalje u hotelu u blizini sobe u kojoj je Navin sa ženom, misli se da nazove Prernu. Nazove je. Vina ode iz sobe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dolazi Šivani kojoj je potrebna pomoć oko pakovanja poklona. Prerna proveri i vidi da je Anurag zvao, nazove ga. Zovu jedno drugog u isto vreme.

Anurag shvati da ga Prerna možda isto zove, pa reši da sačeka malo.

Prerna podigne ružu iz knjige. Anurag je opet nazove, i ona se ovoga puta javi. On počne da brblja kako mora hitno doći u hotel, Navin je tu sa nekom ženom, naziva je “dušo”. Prerna sa druge strane priča šta to priča, ništa ga ne razume, ne čuje ga nikako. Anurag kaže da on nju čuje, ponovi joj da je Navin prevarant. Prerna veli da ne može da ga čuje, a mora da ide da pomogne Šivani da spakuje poklone. Anurag ne zna šta će više. Sakrije se od Navina koji otvori vrata osoblju hotela. Sine mu da nazove Moloja.

Mohini je sa Niveditom u holu, sva je zauzeta oko priprema. Moloj je gore sa Anupamom, uzme latice ruža i pospe ih po Mohini 😀 Smeje se. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site