Kasautii Zindagii Kay 215. epizoda! Anurag odlazi u Švajcarsku da povrati svoju ljubav!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 215. epizoda! Anurag odlazi u Švajcarsku da povrati svoju ljubav!

By  | 

Nivedita viče na Prernu. Prerna ne želi da razgovara sa Niveditom, ali ona ne želi otići bez odgovora. Nivedita ulazi u sobu i vidi da je dekorisana. Prerna je besna kad to vidi i sumnja u Bađađove namere. Nivedita je zgrožena kada vidi da je soba spremna da se provede noć sa nekim i kaže da bi se Anurag ubio kad bi to video.

Prerna zove Bađađa, ali on pre nego što ona bilo šta kaže, govori joj da treba da poseti Švajcarsku jer joj je sigurno dosadno u kući. Nivedita dobija poziv od Mohini i sazna da je Anurag nestao. Ona i Anupam zovu sve njegove prijatelje.

Prerna je u crkvi i zamišlja da je tu Anurag. Ona mu sve priznaje i on je smiruje. Shvata da je sve to njena mašta, svesna da Anurag ima razlog da je mrzi.Prerna zove Šivani da je obavesti o Anuragovom nestanku, a Vina uzima telefon i govori joj da je ona za njih mrtva.

Prerna poseti Bađađa i pita ga o dekorisanom krevetu. Bađađ joj pojašnjava da nije zainteresovan za nju, kupio je njenu vrednost. Prerna mu govori da njeno telo i duša pripadaju Anuragu. U međuvremenu, Anurag stiže u Švajcarskoj i pristupa Prerninoj sobi. On vidi njen stari sari i sari koji joj je poklonio nakon venčanja. Takođe vidi i ukrašenu spavaću sobu…

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site