Kasautii Zindagii Kay - 220. epizoda - Anurag kidnapuje Prernu?

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 220. epizoda – Anurag kidnapuje Prernu?

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 220. epizoda – Anurag kidnapuje Prernu?

Prerni sine da urazumi Anuraga da je najbolje da se drži podalje od Bađađa, jer bi u suprotnom moglo da bude štetno za njega. Anurag je i dalje odlučan da vrati Prernu. Iznenada, Anurag primeti da neki tipovi udare Prernu po glavi. On odvede Prernu odatle. Bađađ ga primeti i shvati da je Anurag kidnapovao Prernu. Prerna se nedugo zatim osvesti i shvati da je na nekom mestu. Anurag viče na nju jer im je raskinula sve. Prerna se naljuti i kaže mu da prihvati stvarnost više. Ne može da je ubedi tako što će je oteti. Ošamari ga. Bađađ prijavi policiji da je Anurag kidnapovao njegovu suprugu, Prernu. Prerna bi da pobegne, ne želi da Bađađ preduzme bilo šta protiv Anuraga. Međutim, Anurag primeti prave otmičare i želi da odvede Prernu na neko bezbedno mesto. Ispostavi se da je zapravo Ronit planirao da kidnapuje Prernu. Nivedita i Anupam se i dalje svađaju. Nivedita bi da okonča njihov brak jer on stalno flertuje. Priznaje mu da oseća ljubomoru kada je on sa drugim devojkama. Voli ga, ali sada ga i mrzi još više. On je ubeđuje da je flertovao samo da bi izazvao ljubomoru u njoj.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site