Kasautii Zindagii Kay 225. epizoda! Vina dolazi kod Prerne!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 225. epizoda! Vina dolazi kod Prerne!

By  | 

Tokom venčanja kom prisustvuju Bađađ i Prerna, mladoženja pobegne. Prerna i Bađađ se vraćaju kući i dobija dobrodošlicu od njegove porodice. Žena se predstavlja kao Bađađova masi, a devojku Tanvi kao svoju usvojenu kćer.

Nivedita je šokirana kad vidi stanje svog brata. On traži njenu pomoć i podršku. Ona odbija da mu pomogne ako želi pomoć u vezi Prerne. Anurag kaže da želi da uništi Bađađa. Anup shvata da to želi da bi vratio Prernu.

Vina dolazi kod Prerne. Prerna želi da je zagrli, ali ova joj kaže da drži distancu. Vina je pita zašto se udala za Bađađa. Prerna kaže da je to želela. Vina joj kaže da laže. Prerna se slama, ali ne želi da otkrije istinu.

Prerna kaže majci da je Bađađ boli za nju, nego Anurag. Vina odbija da joj veruje. Vina kaže da zna zbog čega je Bađađ oženio. Prerna se seća svega i pita se da li njena majka stvarno zna istinu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site