Kasautii Zindagii Kay 228.i 229. epizoda! Anurag odluči da se osveti Prerni i Bađađu!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 228. i 229. epizoda! Anurag odluči da se osveti Prerni i Bađađu!

By  | 

Anurag kaže Prerni da krene sa njim i da ostavi gospodina Bađađa. Govori joj da on sada ima novac i svu moć koju je želela.Prerna mu kaže da će mu Bađađ platiti kuću, neka prekine proces. Pita ga da se ne igra sa njihovim životima.On joj kaže da je poslao službenike i da moraju da napuste kuću, doda da sve što čini, čini zbog nje.

Mohini dolazi kući sa Niveditu i Tapur i šokirana je kad vidi Prernu.Nivedita i Mohini viču na nju, ali Anurag kaže da on želi da razgovaraju. Mohini se raspravlja sa Anuragom.Prerna kaže Anuragu da dozvoli Bađađu sa porodicom da ostane u kući, jer ako ih izbaci, to neće uticati samo na Bađađa, već i na njegovu porodicu.Anurag se složi da im ne uzme kuću, ali ima uslov da mu se ona vrati zauvek.

Prerna odbija i kaže mi da se mnogo promenio. Ona mu kaže da je sada Bađađova žena i da brine o njegovoj porodici samo.Prerna odlazi, a Anup pita Anuraga kako može da se ponaša kao Bađađ.Anurag kaže da je spreman na sve da vrati Prernu i da joj se osveti. Tapur kaže Mohini da podržava Anuraga jer želi da se osveti.

Tanvi je ljuta na Prernu, jer smatra da su u problemu zbog nje.Prerna saznaje da je Bađađ otišao kući kod Anuraga.Mohini vidi Bađađa i besna je, kune Prernu, ali je Bađađ zaustavi u tome.Anurag se zeza na njegov račun i kaže da je njegova žena Prerna dolazila da moli. On mu doda da napuste kuću.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site