Kasautii Zindagii Kay 230. epizoda! Bađađ uzima Anuragu kuću!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 230. epizoda! Bađađ uzima Anuragu kuću!

By  | 

Prerna je zabrinuta jer su Bađađ I Anurag zajedno. Bađađ kaže Anuragu da ima plan da se sa porodicom preseli u njegovu kuću. Anurag mu govori da prihvata samo Prernu. Bađađ kaže da je kupio Basu kuću.Anurag je u šoku. Bađađ kaže da je to osveta za ono što mu je učinio. Nivedita vice na Bađađa I advokata.Prerna dolazi tu I iznenadjena je kad shvati šta je Bađađ uradio.

Bađađ zove porodicu I govori im da se spreme jer se sele u Anuragovu kuću. Anurag je ljut na svog advokata.Anurag je tek sada odlučan da uništi Bađađa.

Bađađ kaže Prerni da se sele u kuću Basu.Prerna za sve krivi sebe, ne Anuraga, a ni Bađađa. Prerna se izvinjava Moloju, a Tapur je besna na nju. Mohini je u suzama. Anurag pakuje svoje torbe za odlazak. Anurag govori porodici da mu je advokat predložio da ostanu u kući sa Bađađom i Prernom. On doda da ne bi podneo da ih gleda zajedno.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site