Kasautii Zindagii Kay 259. epizoda! Bađađ oseća ljubomoru!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 259. epizoda! Bađađ oseća ljubomoru!

By  | 

Kuki želi da vidi Prernu, pa se Bađađ složi da je odvede u Anuragovu sobu.Bađađ odvodi Kuki u Anuragovu sobu.Doktor zove Prernu Anuragovom ženom, ali ga ona ispravi I kaže da je Bađađova supruga.Mohini krivi Prernu što se igra Anuragovim osećanjima, a on je mnogo voli. Šarda govori Tanvi da Bađađ želi da uništi Basuove, ali ne zna razlog zbog čega.

Tanvi želi da Bađađa okrene protiv Prerne, a on želi da bude sam.Bađađ pokušava da odbrani Prernu I pita se zašto oseća ljubomoru umesto ljutnju.

Kasnije, Kuki želi da spava blizu Anuraga, a Anup kaže Prerni da se odmori.Dok ona odlazi, Anup je pita da li je srećna sa brakom I da li je od braka dobila sve što je želela.Takodje vidimo kako se Bađađ ponaša čudno kad je Bađađ u Prerninoj blizini.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site