Kasautii Zindagii Kay 260. epizoda! Anurag namesti Bađađu hapšenje!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 260. epizoda! Anurag namesti Bađađu hapšenje!

By  | 

Bađađ razmišlja da ima mnogo slobodnog vremena I da zbog toga razmišlja o stvarima o kojima ne bi trebao. Šarda govori Tanvi da flertuje sa Anuragom I da tako izbaci Prernu iz Bađađevog života.Tanvi se složi.Sa druge strane Bađađ pokušava da ubedi sebe da on nije ljubomoran što Prerna voli Anuraga I da je oženio samo zbog Kuki.On ne shvata zbog čega se oseća tako nemirno I razmišlja da li bi trebao sa nekim da razgovara o svojim osećanjima.

Bađađ kaže Prerni da prestane da se lepo ophodi prema njemu, jer to njeno ponašanje stvara u njemu krivicu zbog dogovora koji su sklopili. On joj kaže da ograniči njihovu vezu samo na njegovu kćer I da ne prelazi preko nje.

Ujutru, policija hapsi  Bađađa I kažu da je Bađađ kriv za namerno izazivanje nesreće gospodina Anuraga. Prerna I Bađađ kažu da nije bilo namerno.Oni shvataju da je Anurag zvao policiju. Anurag kaže da je nezgoda bila planirana. Anurag kaže Prerni da Bađađ nije ispričao sve informacije I da je zapravo pokušao da ga ubije.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site