Kasautii Zindagii Kay 261. epizoda! Policija hapsi Bađađa!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 261. epizoda! Policija hapsi Bađađa!

By  | 

Anurag kaže Prerni da je Bađađ namerno pokušao da ga ubije. Prerna se uznemiri i ode. Bađađ kaže policiji da će krenuti sa njima i saradjivati, traži samo malo vremena,. On ode kod Prerne i kaže joj da Anurag laže, nije namerno izazvao nesreću.Prerna mu kaže da zna da ga je Anurag izazvao da će je vratiti u svoj život.

Šarda preti Anuragu. Mohini ljuta odvodi Anuraga u svoju sobu.Mohini podseća Šardu da ima dokaza kako je presekla kanap i izazvala Bađađevu povredu. Mohini shvati da je Šarda izbrisala te slike i naljuti se.

Bađađ pokuša da dokaže Prerni da nije kriv, ali ona ga smatra egoistom i nemilosrdnim.Optužuje ga da je probao da ubije Anuraga. Prerna mu kaže da neće angažovati ni jednog advokata da ga oslobodi iz zatvora. Prerna ga podseća da je želeo da se osveti Anuragu i oženio je. Bađađ kaže da postoji drugi razlog zbog čega je ušao u Basu porodicu. Kuki dolazi i grli Prernu. Policija odvodi Bađađa.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site