Kasautii Zindagii Kay 262. epizoda! Bađađ odbija da potpiše papire za kauciju!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 262. epizoda! Bađađ odbija da potpiše papire za kauciju!

By  | 

Advokat Mehra dolazi kod Bađađa i traži od njega da popuni papire za puštanje uz kauciju. Bađađ odbija i kaže da ne želi izaći iz zatvora.Prerna govori majci da nikada nije očekivala da bi Bađađ učinio nešto tako i da joj je obećao da neće povrediti Anuraga.

Mohini kaže Anuragu da je Bađađ to učinio jer je ljubomoran na njega i Prernu. Prerna je za sve kriva. Anurag kaže da je on živ zbog Prerne.Mohini ga pita da li je voli. Anurag joj kaže da u to ne sumnja.

Bađađ se oseća krivim što je stao izmedju Anuraga i Prerne.Anurag obećava sebi da će naći razlog zbog čega se Prerna udala za Bađađa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site