Kasautii Zindagii Kay 263. epizoda!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 263. epizoda!

By  | 

Prerna posećuje Bađađa u zatvoru. On joj kaže da nije trebala da dolazi i pita je da li zna zašto je odbio kauciju. Ona ga pita zbog čega to radi i krivi sebe za sve. Kaže mu da zna da je uhapšen samo zbog obračuna.

Prerna pita Bađađa zašto muči one koji ga vole. U zatvoru je i ne želi izaći dok ne dokaže svoju nevinost. On joj kaže da mu je važno kakvim ga ona ceni.Šarda je takodje u policijskoj stanici i kaže Prerni da ubedi Bađađa da potpiše papire.Bađađ pita Prernu da ga razume i hvata je za ruku.

Anurag dolazi u policijsku stanicu.Prerna ga vidi, pravi se da je bliska sa Bađađom i ona njega hvata za ruku.Bađađ pita Anuraga zašto je stalno za Prernom.Anurag kaže da je došao da razgovara sa njim.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site